Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content

2020 vadonatúj sorozatokkal és évadokkal kezdődik a Sony csatornáin

Az új év a régi kedvencek mellett új sorozatokat is tartogat, hogy mindenki megtalálja a maga kedvencét: az AXN-re érkezik az amerikai krimisorozat, a StartUp Adam Brody főszereplésével, de jön a lebilincselő orosz drámasorozat, A provokátor, valamint egy kanadai bűnügyi sorozat, Az igazság terhe is. A VIASAT6 a fantasy rajongóknak kedvez, hiszen országos premierként kerül a csatornára az Árnyvadászok: A végzet ereklyéi, a Sony Max pedig kedvenc dráma-és vígjátéksorozataink – a Zűrös viszonyok és a Szeplőtelen Jane – legújabb évadaival ad lendületet az évkezdéshez.

Az AXN-en péntekenként 21 órakor országos premier részekkel bemutatkozó StartUp 1. évadában egy hacker, egy gengszter és egy kétségbeesett bankár áll össze, hogy megcsinálják életük dobását, és létrehozzák a lekövethetetlen és feltörhetetlen online valutát, a GenCoint.  Mondanunk sem kell, hogy ezzel az akcióval nemcsak a piac, de az FBI figyelmét is sikerül magukra irányítani. A jó hírünk az, hogy Izzy Morales (Otmara Morrero), Dacey (Edi Gathegi) és Nick Talman (Adam Brody) hármasát az első évad után sem kell sokáig hiányolni, hiszen február 7-én 21 órakor már folytatódik is a történet a második évaddal. Január 29-én 21 órakor szintén új sorozatként debütál A provokátor, amelynek főszereplője, Artem (Maksim Matveev), egy sajátos módszerekkel praktizáló pszichológus, aki különc gyakorlata miatt egy gyilkossági ügy kellős közepén találja magát. A téli országos premierek sorát végül február 23-án Az igazság terhe sorozat zárja, melynek sztárja a Smallville-ből ismert Joanna Hanley (Kristin Kreuk), aki új szerepben, egy sikeres és céltudatos ügyvédnőt megformálva kerül vissza a képernyőre.

Azoknak, akik szeretnének kicsit kiszakadni a hétköznapok valóságából, érdemes január 22-én 23 órakor a VIASAT6-ra kapcsolni, hiszen bemutatkozik a világszerte közkedvelt Árnyvadászok: A végzet ereklyéi. Az izgalmas sorozatban Clary Frey (Katherine McNamara) a 18. szülinapján jön rá, hogy élete korántsem olyan hétköznapi, mint amilyennek hitte: kiderül, hogy árnyvadászok leszármazottja, akik démonokat ölnek annak érdekében, hogy fenntartsák a világ rendjét.

A Sony Max 2020-ban is gondol azokra, akik folytatni szeretnék kedvenc sorozataikat a csatornán. A Szeplőtelen Jane 5. évada január 11-én 16:00-kor érkezik a nézőkhöz. Az új évadból kiderül, hogy Michael (Brett Dier) hogyan „tért vissza a halálból”, ahogy az is, milyen hatással van ez Jane-re és Rafaellel (Justin Baldoni) való kapcsolatára. A Zűrös viszonyok 4. évadára sem kell sokat várni, ugyanis Joss (Jes Macallan), April (Rochelle Aytes) és Karen (Yunjin Kim) szerelemben és drámában gazdag mindennapjai január 10-én 20 órakor folytatódnak.

StartUp 1. évad országos tévépremier: péntekenként 21:00-tól dupla epizódokkal az AXN műsorán!

StartUp 2. évad országos tévépremier: február 7-től minden pénteken 21:00-tól dupla epizódokkal az AXN műsorán!

A provokátor országos tévépremier: január 29-től minden szerdán 21:00-tól dupla epizódokkal az AXN műsorán!

Az igazság terhe országos tévépremier: február 23-án 13:30-tól minden vasárnap dupla epizódokkal az AXN műsorán!

Árnyvadászok: A végzet ereklyéi országos tévépremier: január 22-én 23:00-tól a VIASAT6 műsorán!

Zűrös viszonyok 4. évad országos tévépremier: január 10-től hétköznaponként 20:00-tól a Sony Max műsorán!

Szeplőtelen Jane 5. évad országos tévépremier: január 11-től minden szombaton 16:00-tól dupla epizódokkal a Sony Max műsorán!

Antenna portfólió

Kapcsolódó média